Александра Митровић

Здраво! Моје име је Александра Митровић. Апсолвент сам Српског језика и компаративне књижевности на Филозофском факултету у Нишу. У предавању језика и раду са децом проналазим велико задовољство јер волим да помажем другима да науче мој матерњи језик, српску историју и културу.

Предајем српски језик као страни језик преко интернета и радим као онлајн професор енглеског језика. Радила сам као библиотекар у библиотеци Центра за црквене студије и од 2013. године волонтирам као лектор у „СДЛ-у“, студентском онлајн листу. Једну сезону сам провела на „Work and Travel“ програму у Америци, где сам радила као спасилац на базену.

По трећи пут учествујем на пројекту “Да те цео свет разуме”, курсу учења српског језика као страног путем Скајпа, чији су реализатори Канцеларија за сарадњу са дијаспором Службе за послове Градоначелника Града Ниша, Филозофски факултет Универзитета у Нишу и ОЦД „Проактив“, уз подршку Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Министарства спољних послова Републике Србије.

Заљубљеник сам у природу и доста времена проводим у природи бавећи се планинарењем, спортским пењањем и бициклизмом. Јога је моја страст. Бавим се јогом неколико година, и захваљујући томе, научила сам како да у свој живот унесем мир и захвалност за сваки тренутак. То ми пуно помаже и у послу којим се бавим.

И-мејл адреса: asasocijacija@gmail.com
Скајп: asapredavac26@asasocijacija.com