Драгана Пешаковић

Драгана Пешаковић (29.10.1990) Димитровград, дипломирани филолог.Завршила сам основне академске студије Филозофског факултета у Нишу, департман србистике. Гимназију – општи смер ,,Свети Кирило и Методије” завршила сам у Димитровграду. Уписала сам мастер академске студије на Филозофском факултету у Нишу, на студијском програму Мастер предметне наставе.

За време студирања писала сам песме и приче за студентски часопис „ Недогледи“. Редовно сам посећивала трибине наших истакнутих академика и научника из области српског језика и књижевности. Посебно бих  издвојила предавања професора доктора Владете Јеротића, и предавања професора доктора Горана Максимовића и професора Драгише Бојовића. Служим се енглеским, француским и бугарским језиком. На факултету сам две године похађала курс енглеског и бугарског језика. Одлично се сналазим на рачунару. На четвртој години студија имала сам предмет Интернет, хипертекст и хипермрдија у нстави књижевности и језика, где сам додатно усавршила своје знање на рачунару. За време обављања праксе у основној и средњој школи користила сам се рачунаром, тј.неке наставне јединице допуњавала сам и обрађивала разним презентацијама и служила сам се мултимедијалним ефектима.

Веома сам комуникативна, упорна и вредна. Волим индивидуални  рад и радо сарађујем и учествујем у тимском раду. Спремна сам да увек нешто ново научим и улажем у себе. Волим да помажем другима, поготово деци у савладавању разних језичких потешкоћа и недоумица. У слободно време волим да читам, а хоби ми је писање песама и прича за децу.

И-мејл адреса: asasocijacija@gmail.com
Скајп: asapredavac36@asasocijacija.com