Dragana Pešaković

Dragana Pešaković (29.10.1990) Dimitrovgrad, diplomirani filolog.Završila sam osnovne akademske studije Filozofskog fakulteta u Nišu, departman srbistike. Gimnaziju – opšti smer ,,Sveti Kirilo i Metodije” završila sam u Dimitrovgradu. Upisala sam master akademske studije na Filozofskom fakultetu u Nišu, na studijskom programu Master predmetne nastave.

Za vreme studiranja pisala sam pesme i priče za studentski časopis „ Nedogledi“. Redovno sam posećivala tribine naših istaknutih akademika i naučnika iz oblasti srpskog jezika i književnosti. Posebno bih  izdvojila predavanja profesora doktora Vladete Jerotića, i predavanja profesora doktora Gorana Maksimovića i profesora Dragiše Bojovića. Služim se engleskim, francuskim i bugarskim jezikom. Na fakultetu sam dve godine pohađala kurs engleskog i bugarskog jezika. Odlično se snalazim na računaru. Na četvrtoj godini studija imala sam predmet Internet, hipertekst i hipermrdija u nstavi književnosti i jezika, gde sam dodatno usavršila svoje znanje na računaru. Za vreme obavljanja prakse u osnovnoj i srednjoj školi koristila sam se računarom, tj.neke nastavne jedinice dopunjavala sam i obrađivala raznim prezentacijama i služila sam se multimedijalnim efektima.

Veoma sam komunikativna, uporna i vredna. Volim individualni  rad i rado sarađujem i učestvujem u timskom radu. Spremna sam da uvek nešto novo naučim i ulažem u sebe. Volim da pomažem drugima, pogotovo deci u savladavanju raznih jezičkih poteškoća i nedoumica. U slobodno vreme volim da čitam, a hobi mi je pisanje pesama i priča za decu.

I-mejl adresa: asasocijacija@gmail.com
Skajp: asapredavac36@asasocijacija.com