Исидора Јакшић

ЛИЧНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ
Име и презиме: Исидора Јакшић
Адреса: Сокобања, Србија
И-мејл адреса: asasocijacija@gmail.com
Скајп: asapredavac20@asasocijacija.com

РАДНО ИСКУСТВО
• Предавач енглеског језика путем онлајн наставе (од новембра 2017)
• Job scouting менаџер и PR менаџер (4. новембар‒28. децембар 2017) у Виртуелном предузећу „Твоја шанса“ у Канцеларији за младе града Ниша, у оквиру пројекта Подстицање запошљавања младих (спроводи га GIZ, Немачка организација за међународну сарадњу, у сарадњи са Министарством омадине и спорта)
• Лектор превода књиге Откриће и идентитет Латинске Америке Леополда Сеа (мај‒јун 2017)
• Демонстратор на Филозофском факултету у Нишу (фебруар‒јун 2017)
• Предавач српског језика руским студентима на Белгородском државном технолошком универзитету Шухов (фебруар 2017)
• Професор српског језика у СШ „Бранислав Нушић“ у Сокобањи (новембар 2016‒фебруар 2017)
• Предавач српског језика путем Скајп наставе ученицима из дијаспоре у оквиру пројекта Настава српског језика путем скајпа за омладину из дијаспоре (1. март 2016‒30. мај 2016)

ОБРАЗОВАЊЕ
• Мастер студије филологије (уписане новембра 2016)
• Основне студије Србистике (2012‒2016)

ОСТАЛЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ
За време средње школе и факултета ангажовала сам се у неким ваннаставним активностима и неформалном образовању. У току средње школе сам била члан Омладинске организације Сокобања, Канцеларије за младе Сокобања, као и Уније средњошколаца Србије. Поред тога, похађала сам бројне семинаре и радионице и учествовала у разним пројектима преко Омладинске организације Сокобања и Канцеларије за младе. За време студирања била сам члан и волонтер организације Проактив, као и AIESEC-a, где сам била члан маркетинг тима, на функцији дизајнера. Волонтирала сам и у библиотеци Центра за црквене студије у Нишу. Уз то, преко Филозофског факултета у Нишу била сам три пута на студентској размени у Русији, у Белгороду. Течно говорим енглески и руски језик и владам почетним нивоом француског језика.
Поред свега овога, дружељубива сам и комуникативна. Интересују ме веома разноврсне ствари: учење страних језика, читање књига, лингвистика, веб дизајн, маркетинг, рад са људима, спорт, борилачке вештине, планинарење и још много тога. Сматрам да човек учи док је жив и настојим да се водим тим принципом.