Isidora Jakšić

LIČNE INFORMACIJE
Ime i prezime: Isidora Jakšić
Adresa: Sokobanja, Srbija
I-mejl adresa: asasocijacija@gmail.com
Skajp: asapredavac20@asasocijacija.com

RADNO ISKUSTVO
• Predavač engleskog jezika putem onlajn nastave (od novembra 2017)
• Job scouting menadžer i PR menadžer (4. novembar‒28. decembar 2017) u Virtuelnom preduzeću „Tvoja šansa“ u Kancelariji za mlade grada Niša, u okviru projekta Podsticanje zapošljavanja mladih (sprovodi ga GIZ, Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju, u saradnji sa Ministarstvom omadine i sporta)
• Lektor prevoda knjige Otkriće i identitet Latinske Amerike Leopolda Sea (maj‒jun 2017)
• Demonstrator na Filozofskom fakultetu u Nišu (februar‒jun 2017)
• Predavač srpskog jezika ruskim studentima na Belgorodskom državnom tehnološkom univerzitetu Šuhov (februar 2017)
• Profesor srpskog jezika u SŠ „Branislav Nušić“ u Sokobanji (novembar 2016‒februar 2017)
• Predavač srpskog jezika putem Skajp nastave učenicima iz dijaspore u okviru projekta Nastava srpskog jezika putem skajpa za omladinu iz dijaspore (1. mart 2016‒30. maj 2016)

OBRAZOVANJE
• Master studije filologije (upisane novembra 2016)
• Osnovne studije Srbistike (2012‒2016)

OSTALE KVALIFIKACIJE
Za vreme srednje škole i fakulteta angažovala sam se u nekim vannastavnim aktivnostima i neformalnom obrazovanju. U toku srednje škole sam bila član Omladinske organizacije Sokobanja, Kancelarije za mlade Sokobanja, kao i Unije srednjoškolaca Srbije. Pored toga, pohađala sam brojne seminare i radionice i učestvovala u raznim projektima preko Omladinske organizacije Sokobanja i Kancelarije za mlade. Za vreme studiranja bila sam član i volonter organizacije Proaktiv, kao i AIESEC-a, gde sam bila član marketing tima, na funkciji dizajnera. Volontirala sam i u biblioteci Centra za crkvene studije u Nišu. Uz to, preko Filozofskog fakulteta u Nišu bila sam tri puta na studentskoj razmeni u Rusiji, u Belgorodu. Tečno govorim engleski i ruski jezik i vladam početnim nivoom francuskog jezika.
Pored svega ovoga, druželjubiva sam i komunikativna. Interesuju me veoma raznovrsne stvari: učenje stranih jezika, čitanje knjiga, lingvistika, veb dizajn, marketing, rad sa ljudima, sport, borilačke veštine, planinarenje i još mnogo toga. Smatram da čovek uči dok je živ i nastojim da se vodim tim principom.