časovi srpskog onlajn, akademska srpska asocijacija

Pozdav!

Историја и култура Срба кроз векове
01 апр 2018

Naši onlajn časovi srpskog jezika

Ja sam Milica Đorđević, imam 24 godine i dolazim iz Prokuplja. Apsolvent sam na Filozofskom fakultetu u Nišu na departmanu za srbistiku. Nakon master studija želim da se bavim prosvetnim radom u inostranstvu ili da decu učim srpskim jezikom preko Skype-a. Na taj način bih decu učila zavičajnim jezikom, negovala znanja iz srpske kulture i svoju ljubav prema književnosti prenela na kreativan način. Tako bih doprinela negovanju srpskog jezika i književnosti.

Diktat nije bauk,

to nek svako dete zna,

Danica savršeno piše,

sva slova iz bukvara.

Ćirilicu i latinicu štampana

i pisana slova ona zna.

Naši onlajn časovi srpskog jezika, Академска српска асоцијација Naši onlajn časovi srpskog jezika

Đak i džak  nije isto i još razne nedoumice rešićemo kreativno i zabavno.

Ako želiš da i ti bez muke savladaš sva slova, kontaktiraj me.

Vremena? Perfekt, prezent i futur kroz rep muziku. Imenice obrađene kroz recepte, kolače i plačinke. Zvuči zanimljivo. Imenice i pridevi se divno slažu to vidimo iz odlomka iz romana našeg nobelovca Ive Andrića „Na Drini ćuprija“. Zamenice i enklitički oblici kroz citate iz filma „Lajanje na zvezde“. I još mnogo zaniljvosti iz bogate srpske kulture saznaj i savladaj lako!

 

Akademska srpska asocijacija jedina je akreditovana skola za onlajn časove srpskog jezike. Naši onlajn časovi srpskog jezika su jako zanimljivi! Prijavite se i videćete!

Milica Đorđević

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]