ПЛАЋАЊЕ И ИЗЈАВА О КОНВЕРЗАЦИЈИ

Када изаберете производ који желите да купите, притисните дугме “Убаци у корпу”. Ово поновите за све производе које желите да наручите.

У сваком тренутку можете да идете на опцију “Наставите куповину“ како бисте погледали свој избор и уколико је потребно, кориговали њен садржај или количину. Уколико не желите да додајете производе притисните дугме „Плаћање“.

У следећем кораку потребно је да попуните податке о наручиоцу и адреси испоруке. Могуће је дати различиту адресу наручиоца и адресу испоруке, што је практично уколико купујете поклон за некога или уколико желите да Вам пошиљка буде испоручена на адресу посла и слично.

Када завршите поручивање путем имејла добићете потврду поруџбине. Такође, бићете додатно обавештени путем имејла или контакт телефона када можете очекивати доставу.

Плаћање изабраних производа или услуга можете обавити на неки од следећих начина:

 1. платним картицама
  а) Уколико плаћате платном картицом из иностранства преко сајта, морате пребацити валуту у динаре и можете извршити уплату на следећи девизни текући рачун у валути РСД 160600000169663622 –  https://asasocijacija.com/prodavnica/;
  б) Уколико плаћате динарском картицом из Србије, могуће је плаћање преносом средстава са рачуна купца на рачун Академске српске асоцијације – 160-509739-64;
 2. PayPal-ом – Плаћање можете извршити на имејл asasocijacija@gmail.com
 3. Уколико желите да платите директно из Ваше банкe упуства су следећа:
  Instructions for customer transfers in EUR:Intermediary: BCITITMM  INTESA  SANPAOLO  SPA   MILANO, ITALYAccount with institution: DBDBRSBG BANCA INTESA  AD, BEOGRAD MILENTIJA  POPOVICA 7B BEOGRAD, REPUBLIKA SRBIJA Beneficiary:/RS35160005400002773424 EUR

  AKADEMSKA  SRPSKA   ASOCIJACIJA  VASE PELAGICA 24 Nis(Pantelej) Republic of Serbia

 4. поузећем (приликом доставе производа) само на територији Републике Србије

 

Молимо Вас обратите пажњу на следеће:

 1. Плаћање картицом искључиво се врши у динарима. У зависности од банке након што се унесе број картице и датум важења, кориснику може стићи СМС порука са неким кодом који би требало да упише. Тај код има ограничено важење, вероватно неколико минута. Све док се тај код не упише, производ је у статусу „processing“. Ако се код упише и исправан је, поруџбина је извршена. Ако се не упише код за то време, поруџбина прелази у „failed“ статус.
 2. Поједине банке уместо овог кода траже од корисника да из апликације потврди плаћање (уколико Ваша банка не дозвољава трансакцију у некој другој валути). Када у апликацији банке или у банци лично буде потврђено плаћање, банка ће пустити уплату и производ ће бити купљен. Све ово зависи од Ваше банке.
 3. Уколико на рачуну немате довољно средстава, нећете моћи купити производ.
 4. Услуге трансфера плаћа купац/ корисник средстава.

 

Рачуни за уплату:

Текући рачун: 160-509739-64
Девизни рачун: 16000-540-0002773424

 

Изјава о конверзији

Плаћање картицом се искључиво врши у локалној валути Републике Србије – динар (РСД). Износ за који ће бити задужена Ваша платна картица биће изражен у Вашој локалној валути кроз конверзију у исту по курсу који користе картичарске организације, а који нама у тренутку трансакције не може бити познат. Као резултат ове конверзије постоји могућност незнатне разлике која зависи од Ваше банке и која пада на Ваш терет. Хвала Вам на разумевању.