Самостална изложба Немање Вучковића

Синоћ, 14. октобра 2017. године од 19х, званично је представљена самостална изложба ,,Бесконачност’’, нашег младог уметника Немање Вучковића, у кафе галерији Парис Арт Аме-у.
Немања Вучковић је рођен 1990. године у Сурдулици, где је завршио основну и средњу школу. Године 2008. уписао је Интернационални Универзитет у Новом Пазару, а 2012. дипломирао на Факултету примењених уметности на смеру дизајнер ентеријера. Године 2015. на Интернационалном Универзитету у Новом Пазару уписао је мастер сликарство, а 2017. године постао је мастер у области сликарства у класи Фехима Хусковића. Вучковић је добитник више награда и захвалница јавних установа за своје уметничке радове како у земљи тако и у иностранству. Уметник труди да кроз његове радове прикаже однос човека са природом и самим собом, а често се његови радови повезују са фовистичким и експресионистичким стилом.
Немања је самостално излагао у Нишу, Врању, Новом Пазару и Сурдулици, као и учествовао у бројним колективним изложбама и уметничким пројектима.