PLAĆANJE I IZJAVA O KONVERZACIJI

Kada izaberete proizvod koji želite da kupite, pritisnite dugme “Ubaci u korpu”. Ovo ponovite za sve proizvode koje želite da naručite.

U svakom trenutku možete da idete na opciju “Nastavite kupovinu“ kako biste pogledali svoj izbor i ukoliko je potrebno, korigovali njen sadržaj ili količinu. Ukoliko ne želite da dodajete proizvode pritisnite dugme „Plaćanje“.

U sledećem koraku potrebno je da popunite podatke o naručiocu i adresi isporuke. Moguće je dati različitu adresu naručioca i adresu isporuke, što je praktično ukoliko kupujete poklon za nekoga ili ukoliko želite da Vam pošiljka bude isporučena na adresu posla i slično.

Kada završite poručivanje putem imejla dobićete potvrdu porudžbine. Takođe, bićete dodatno obavešteni putem imejla ili kontakt telefona kada možete očekivati dostavu.

Plaćanje izabranih proizvoda ili usluga možete obaviti na neki od sledećih načina:

 1. platnim karticama
  a) Ukoliko plaćate platnom karticom iz inostranstva preko sajta, morate prebaciti valutu u dinare i možete izvršiti uplatu na sledeći devizni tekući račun u valuti RSD 160600000169663622 –  https://asasocijacija.com/prodavnica/;
  b) Ukoliko plaćate dinarskom karticom iz Srbije, moguće je plaćanje prenosom sredstava sa računa kupca na račun Akademske srpske asocijacije – 160-509739-64;
 2. PayPal-om – Plaćanje možete izvršiti na imejl asasocijacija@gmail.com
 3. Ukoliko želite da platite direktno iz Vaše banke upustva su sledeća:
  Instructions for customer transfers in EUR:Intermediary: BCITITMM  INTESA  SANPAOLO  SPA   MILANO, ITALYAccount with institution: DBDBRSBG BANCA INTESA  AD, BEOGRAD MILENTIJA  POPOVICA 7B BEOGRAD, REPUBLIKA SRBIJA Beneficiary:/RS35160005400002773424 EUR

  AKADEMSKA  SRPSKA   ASOCIJACIJA  VASE PELAGICA 24 Nis(Pantelej) Republic of Serbia

 4. pouzećem (prilikom dostave proizvoda) samo na teritoriji Republike Srbije

 

Molimo Vas obratite pažnju na sledeće:

 1. Plaćanje karticom isključivo se vrši u dinarima. U zavisnosti od banke nakon što se unese broj kartice i datum važenja, korisniku može stići SMS poruka sa nekim kodom koji bi trebalo da upiše. Taj kod ima ograničeno važenje, verovatno nekoliko minuta. Sve dok se taj kod ne upiše, proizvod je u statusu „processing“. Ako se kod upiše i ispravan je, porudžbina je izvršena. Ako se ne upiše kod za to vreme, porudžbina prelazi u „failed“ status.
 2. Pojedine banke umesto ovog koda traže od korisnika da iz aplikacije potvrdi plaćanje (ukoliko Vaša banka ne dozvoljava transakciju u nekoj drugoj valuti). Kada u aplikaciji banke ili u banci lično bude potvrđeno plaćanje, banka će pustiti uplatu i proizvod će biti kupljen. Sve ovo zavisi od Vaše banke.
 3. Ukoliko na računu nemate dovoljno sredstava, nećete moći kupiti proizvod.
 4. Usluge transfera plaća kupac/ korisnik sredstava.

 

Računi za uplatu:

Tekući račun: 160-509739-64
Devizni račun: 16000-540-0002773424

 

Izjava o konverziji

Plaćanje karticom se isključivo vrši u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike koja zavisi od Vaše banke i koja pada na Vaš teret. Hvala Vam na razumevanju.