Здраво!

Историја и култура Срба кроз векове
01 апр 2018

Онлајн часови српског језика

Ја сам Милица Маринковић, имам 23 године и долазим из Владичиног Хана. Након завршене гимназије, уписала сам Филозофски факултет у Нишу, на департману за српски језик и књижевност. Сада сам на завршној години студија, након којих планирам да упишем мастер студије. Изабрала сам овај факултет јер уживам у учењу српског језика и књижевности, и волела бих да након завршених студија добијем посао у струци. Своје знање волим да преносим другима. Уживам у раду са ученицима.

Наши онлајн часови српског језика веома су занимљиви

Сваки наш час право је уживање. Причамо, читамо, рецитујемо. Гледамо многе емисије и филмове. Уживамо учећи српски језик.  Весели и насмејани учимо српска слова, на прсте набрајамо променљиве и непроменљиве врсте речи, па кад набројимо променљиве речи, са мало муке научимо да их мењамо и кроз падеже. Реченичне чланове обрађујемо кроз неуобичајен и занимљив начин. Без муке савлађујемо правопис и негујемо српски језик. Није нам потребно СВО време овога света да научимо понеко правило. Потребно је само неколико секунди да научимо да се каже СВЕ, а не СВО време.  Читамо и рецитујемо најлепше српске песнике. Упознајемо се са српском традицијом, обичајима. Ако желим и ти да ти без по муке иде од руке српски језик, контактирај ме да заједно превазиђемо све препреке.

Онлајн часови српског језика, скајп, зоом, академска српска асоцијација

 

Академска српска асоцијација једина је акредитована школа за учење српског језика. Пријавите се за први бесплатни онлајн час српског језика и учите са нама!

Милица Маринковић

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]