Zdravo!

Istorija i kultura Srba kroz vekove
01 apr 2018

Onlajn časovi srpskog jezika

Ja sam Milica Marinković, imam 23 godine i dolazim iz Vladičinog Hana. Nakon završene gimnazije, upisala sam Filozofski fakultet u Nišu, na departmanu za srpski jezik i književnost. Sada sam na završnoj godini studija, nakon kojih planiram da upišem master studije. Izabrala sam ovaj fakultet jer uživam u učenju srpskog jezika i književnosti, i volela bih da nakon završenih studija dobijem posao u struci. Svoje znanje volim da prenosim drugima. Uživam u radu sa učenicima.

Naši onlajn časovi srpskog jezika veoma su zanimljivi

Svaki naš čas pravo je uživanje. Pričamo, čitamo, recitujemo. Gledamo mnoge emisije i filmove. Uživamo učeći srpski jezik.  Veseli i nasmejani učimo srpska slova, na prste nabrajamo promenljive i nepromenljive vrste reči, pa kad nabrojimo promenljive reči, sa malo muke naučimo da ih menjamo i kroz padeže. Rečenične članove obrađujemo kroz neuobičajen i zanimljiv način. Bez muke savlađujemo pravopis i negujemo srpski jezik. Nije nam potrebno SVO vreme ovoga sveta da naučimo poneko pravilo. Potrebno je samo nekoliko sekundi da naučimo da se kaže SVE, a ne SVO vreme.  Čitamo i recitujemo najlepše srpske pesnike. Upoznajemo se sa srpskom tradicijom, običajima. Ako želim i ti da ti bez po muke ide od ruke srpski jezik, kontaktiraj me da zajedno prevaziđemo sve prepreke.

Onlajn časovi srpskog jezika, skajp, zoom, akademska srpska asocijacija

 

Akademska srpska asocijacija jedina je akreditovana škola za učenje srpskog jezika. Prijavite se za prvi besplatni onlajn čas srpskog jezika i učite sa nama!

Milica Marinković

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]