Методика наставе српског као завичајног језика

2 350 RSD

Књига је резултат пројекта «Онлајн учење српског језика као завичајног», који се реализује у сарадњи Филозофског факултета у Нишу и удружење Академска српска асоцијација, а под покровитељством Министарства културе и јавног информисања и уз подршку Министарства просвете, науке и технолошки развој Републике Србије за 2017/18. године.

Погледај Примерак →

Опис

Формат: 16х24 цм
Број страна: 193
Писмо: Ћирилица
Повез: Мек
Година издања: 2020.
ИСБН: 987-86-900376-0-5

Уџбеник Методика наставе српског као завичајног језика је намењен свим предавачима српског језика у дијаспори и региону. Настао је као порука ауторовог настојања да се укаже на потребе савременог и целовитног наставног процеса кроз иновативну наставну технологију која се састоји у примени нових облика, средстава и метода рада. Циљ уџбеника је да се нашем емигрантском ученику, који стицајем околности живи у иностранству, укаже на специфичности завичајног језика којим се исписује традиција, менталитет и идентитет народа коме припада. Уџбеник је настао као резултат пројекта Онлајн учење српског језика као завичајног који је реализован у сарадњи Филозофског факултета у Нишу и удружења Академска српска асоцијација, а под покровитељством Министарства културе и јавног информисања и уз подршку Министарства просвете, науке и технолошки развој Републике Србије за 2017/18. године.

Изјава о конверзији

Плаћање картицом се искључиво врши у локалној валути Републике Србије – динар (РСД). Износ за који ће бити задужена Ваша платна картица биће изражен у Вашој локалној валути кроз конверзију у исту по курсу који користе картичарске организације, а који нама у тренутку трансакције не може бити познат. Као резултат ове конверзије постоји могућност незнатне разлике која зависи од Ваше банке и која пада на Ваш терет. Хвала Вам на разумевању.