Metodika nastave srpskog kao zavičajnog jezika

2 350 RSD

Knjiga je rezultat projekta «Onlajn učenje srpskog jezika kao zavičajnog», koji se realizuje u saradnji Filozofskog fakulteta u Nišu i udruženje Akademska srpska asocijacija, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i javnog informisanja i uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološki razvoj Republike Srbije za 2017/18. godine.

Pogledaj Primerak →

Opis

Format: 16h24 cm
Broj strana: 193
Pismo: Ćirilica
Povez: Mek
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 987-86-900376-0-5

Udžbenik Metodika nastave srpskog kao zavičajnog jezika je namenjen svim predavačima srpskog jezika u dijaspori i regionu. Nastao je kao poruka autorovog nastojanja da se ukaže na potrebe savremenog i celovitnog nastavnog procesa kroz inovativnu nastavnu tehnologiju koja se sastoji u primeni novih oblika, sredstava i metoda rada. Cilj udžbenika je da se našem emigrantskom učeniku, koji sticajem okolnosti živi u inostranstvu, ukaže na specifičnosti zavičajnog jezika kojim se ispisuje tradicija, mentalitet i identitet naroda kome pripada. Udžbenik je nastao kao rezultat projekta Onlajn učenje srpskog jezika kao zavičajnog koji je realizovan u saradnji Filozofskog fakulteta u Nišu i udruženja Akademska srpska asocijacija, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i javnog informisanja i uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološki razvoj Republike Srbije za 2017/18. godine.

Izjava o konverziji

Plaćanje karticom se isključivo vrši u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike koja zavisi od Vaše banke i koja pada na Vaš teret. Hvala Vam na razumevanju.