Психоло

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, w

В. А. Аустрија

У школи није постојала могућност да учим матерњи језик. Учила сам 3 страна језика а свој матерњи нисам, зато сам се пријавила. Сјајан начин да се учи српски онлајн! Велико хвала Академској српској асоцијацији!

Т. Р. Француска

Учење уз помоћ Скyпе-а је одлично јер постоји директан контакт између учитеља и ученика. Желим да искористим прилику и да вам се захвалим на овој иницијативи и одличној идеји! Ако буде постојала могућност да продужимо или наставимо касније овај курс било би дивно ако би садашња особа остала професор мом...

Т. М. Велика Британија

Свака вам част на иницијативи! Немам прикладне речи којима могу објаснити колико смо и ја и мој син и сви који су чули за овај пројекат одушевљени. Учење српског језика преко скајпа омогућава и учитељу и ученику да организују часове кад су у могућности. Флексибилност је кључна за успех у...

С. И. САД

Надам се да ћете продужити са овом иницијативом. Ово је заиста једна лепа могућност да се научи српски језик.  Све што сте обећали, то сте и урадили. Почели сте на време, и завршили пројекат на време. Свака вам част!

Н. И. Шпанија

Мој син је рођен у иностранству и никад није живео у Србији. Иако у кући говоримо српским језиком, већина његове комуникације (школа, другови, тренинзи, итд.) је на неком од других језика, стога је његово познавање српске граматике као и фонд речи био веома ограничен. Хвала Академској српској асоцијацији на изванредном...

М. В. Канада

Наш учитељ  је веома позитивна, весела особа која се труди из свег срца да моја деца науче српски језик. Хвала му на стрпљењу и разумевању. Све најбоље и још једном велико вам хвала.

М. К. Грчка

Часови српског језика су ми се много допали, поготову са мојом наставницом. Нисам очекивала да би за тако кратко време могла толико да научим. За то сам јој захвална. Јако је лепо припремала часове и много се трудила око мене.

М. К. Грчка

Моја ћерка прича српски, али није никад учила граматику. Ово је била прилика да научи да се правилно служи српским језиком. Све похвале за идеје!

Л. Г. Француска

Курсеви су били одлични. Моја професорка је била савршена, много је времена провела да ми прави одличне презентације за сваки час, трудила се да све буде јасно.

Ј. В. Велика Британија

Серија онлајн часова српског језика ми је помогла да научим боље граматику, да се подсетим ћирилице и да унапредим своје читање и писање. Имала сам прилику да научим неке ствари из српске културе и обичаја, као и из српске историје. Нарочито сам задовољна сарадњом са својом учитељицом која је увек...

Д. П. Р. Велика Британија

Ми смо презадовољни и презахвални, знајући колики је труд, посвећеност и учење иза ових часова. Хвала племенитим људима из Академске српске асоцијације који су смислили, организовали учење српског онлајн. Хвала предивним младим професоркама, којима желим пуно среће и успеха и свакоме ко је допринео овим часовима.

Д. Р. Норвешка

У оквиру добровољног удружења постоји онлајн учење српског језика.  Постоје две групе старија и млађа деца. Моја деца су ишла раније, али су сада изашли из тог узраста, тако да нам Скајп часови много више одговорају. Све похвале за идеју!

Б. Д. Њу Орлеанс ЛА САД

Одавно покушавам да научим дете српски. Сваког лета долазим у Србију, али нико му до сада није помогао као наш предавач. Она има стрпљења за рад са децом, јако је креативна и врло смо задовољни њеним радом. Хвала Академској српској асоцијацији на свему!

А. Н. Танзанија

Морам да се захвалим Исидори што ме инспирирала да са ужитком учим српски језик онлајн. Баш је спремала интересантне часове и научила сам много богатој српској историји и култури.

М. М. Јужноафричка Република

Бојана Станковић је сјајан предавач, предобра особа, моја ћерка је много научила од ње и сто је најважније увек је после часа осећала задовољство и није никада одбијала да има час. Са Бојаном смо могли да имамо часове суботом и недељом у преподневним часовима када је моја ћерка била свежа...

Б. П. Дубаи

Све похвале за идеју и реализацију, а поготово смо задовољни Вашим предавачем, Иваном Симић.

Д. К. САД

Veliko hvala Akademskoj srpskoj asocijaciji na onlajn časovima srpskog jezika i posebno profesorki Jeleni na divnoj saradnji i jedinstvenoj prilici da našoj deci pomognemo da upoznaju i ne zaborave svoje korene.

М. П. Лондон

Неизмерно сам Вам захвалани, и предавачима и организаторима, а ови дивни млади људи су се максимално потрудили око наше деце. Ако можемо нешто да учинимо, да напишемо, да помогнемо, јавите се. Хвала до неба!

Н. Н. Грчка

Hvala puno za sve ove časove i stvarno mi je vrlo drago što sam učestvovao u ovom divnom projektu! Voleo bih ako mi se opet stekne prilike da učim srpski na ovaj način.

О. С. САД

Hvala što ste organizovali ovaj program za dijasporu. Čvrsto verujem da je očuvanje jezika jedna od najbitnijih, ako ne i najbitnija stavka u očuvanju naše srpske kulture.

Н. Ф. САД

Thank you so incredibily much for this opportunity. I have been trying to teach Nick Serbian at home but he was not interested in learning with me. Having Natalija as teacher was much better for him because he had to listen to her! She is WONDERFUL with children and they...