Psiholo

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, w

V. A. Austrija

U školi nije postojala mogućnost da učim maternji jezik. Učila sam 3 strana jezika a svoj maternji nisam, zato sam se prijavila. Sjajan način da se uči srpski onlajn! Veliko hvala Akademskoj srpskoj asocijaciji!

T. R. Francuska

Učenje uz pomoć Skype-a je odlično jer postoji direktan kontakt između učitelja i učenika. Želim da iskoristim priliku i da vam se zahvalim na ovoj inicijativi i odličnoj ideji! Ako bude postojala mogućnost da produžimo ili nastavimo kasnije ovaj kurs bilo bi divno ako bi sadašnja osoba ostala profesor mom...

T. M. Velika Britanija

Svaka vam čast na inicijativi! Nemam prikladne reči kojima mogu objasniti koliko smo i ja i moj sin i svi koji su čuli za ovaj projekat oduševljeni. Učenje srpskog jezika preko skajpa omogućava i učitelju i učeniku da organizuju časove kad su u mogućnosti. Fleksibilnost je ključna za uspeh u...

S. I. SAD

Nadam se da ćete produžiti sa ovom inicijativom. Ovo je zaista jedna lepa mogućnost da se nauči srpski jezik.  Sve što ste obećali, to ste i uradili. Počeli ste na vreme, i završili projekat na vreme. Svaka vam čast!

N. I. Španija

Moj sin je rođen u inostranstvu i nikad nije živeo u Srbiji. Iako u kući govorimo srpskim jezikom, većina njegove komunikacije (škola, drugovi, treninzi, itd.) je na nekom od drugih jezika, stoga je njegovo poznavanje srpske gramatike kao i fond reči bio veoma ograničen. Hvala Akademskoj srpskoj asocijaciji na izvanrednom...

M. V. Kanada

Naš učitelj  je veoma pozitivna, vesela osoba koja se trudi iz sveg srca da moja deca nauče srpski jezik. Hvala mu na strpljenju i razumevanju. Sve najbolje i još jednom veliko vam hvala.

M. K. Grčka

Časovi srpskog jezika su mi se mnogo dopali, pogotovu sa mojom nastavnicom. Nisam očekivala da bi za tako kratko vreme mogla toliko da naučim. Za to sam joj zahvalna. Jako je lepo pripremala časove i mnogo se trudila oko mene.

M. K. Grčka

Moja ćerka priča srpski, ali nije nikad učila gramatiku. Ovo je bila prilika da nauči da se pravilno služi srpskim jezikom. Sve pohvale za ideje!

L. G. Francuska

Kursevi su bili odlični. Moja profesorka je bila savršena, mnogo je vremena provela da mi pravi odlične prezentacije za svaki čas, trudila se da sve bude jasno.

J. V. Velika Britanija

Serija onlajn časova srpskog jezika mi je pomogla da naučim bolje gramatiku, da se podsetim ćirilice i da unapredim svoje čitanje i pisanje. Imala sam priliku da naučim neke stvari iz srpske kulture i običaja, kao i iz srpske istorije. Naročito sam zadovoljna saradnjom sa svojom učiteljicom koja je uvek...

D. P. R. Velika Britanija

Mi smo prezadovoljni i prezahvalni, znajući koliki je trud, posvećenost i učenje iza ovih časova. Hvala plemenitim ljudima iz Akademske srpske asocijacije koji su smislili, organizovali učenje srpskog onlajn. Hvala predivnim mladim profesorkama, kojima želim puno sreće i uspeha i svakome ko je doprineo ovim časovima.

D. R. Norveška

U okviru dobrovoljnog udruženja postoji onlajn učenje srpskog jezika.  Postoje dve grupe starija i mlađa deca. Moja deca su išla ranije, ali su sada izašli iz tog uzrasta, tako da nam Skajp časovi mnogo više odgovoraju. Sve pohvale za ideju!

B. D. Nju Orleans LA SAD

Odavno pokušavam da naučim dete srpski. Svakog leta dolazim u Srbiju, ali niko mu do sada nije pomogao kao naš predavač. Ona ima strpljenja za rad sa decom, jako je kreativna i vrlo smo zadovoljni njenim radom. Hvala Akademskoj srpskoj asocijaciji na svemu!

A. N. Tanzanija

Moram da se zahvalim Isidori što me inspirirala da sa užitkom učim srpski jezik onlajn. Baš je spremala interesantne časove i naučila sam mnogo bogatoj srpskoj istoriji i kulturi.

M. M. Južnoafrička Republika

Bojana Stanković je sjajan predavač, predobra osoba, moja ćerka je mnogo naučila od nje i sto je najvažnije uvek je posle časa osećala zadovoljstvo i nije nikada odbijala da ima čas. Sa Bojanom smo mogli da imamo časove subotom i nedeljom u prepodnevnim časovima kada je moja ćerka bila sveža...

Tunis

Sonja is a great teacher. We love her & we want to continue learning Serbian with her.

D. K. SAD

Veliko hvala Akademskoj srpskoj asocijaciji na onlajn časovima srpskog jezika i posebno profesorki Jeleni na divnoj saradnji i jedinstvenoj prilici da našoj deci pomognemo da upoznaju i ne zaborave svoje korene.

L. M. London

Kurs je omogućio fleksibilne časove srpskog jezika i izvanredne predavače koji su pripomogli u usavršavanju komunikacije i bolje razumevanje gramatike.

J. H. Australija

Svaka čast Akademskoj srpskoj asocijaciji za ideju učenja srpskog jezika preko skajpa. Stvarno je super i nadam se da će projekat dugo trajati!

M. P. London

Neizmerno sam Vam zahvalani, i predavačima i organizatorima, a ovi divni mladi ljudi su se maksimalno potrudili oko naše dece. Ako možemo nešto da učinimo, da napišemo, da pomognemo, javite se. Hvala do neba!

N. N. Grčka

Hvala puno za sve ove časove i stvarno mi je vrlo drago što sam učestvovao u ovom divnom projektu! Voleo bih ako mi se opet stekne prilike da učim srpski na ovaj način.

O. S. SAD

Hvala što ste organizovali ovaj program za dijasporu. Čvrsto verujem da je očuvanje jezika jedna od najbitnijih, ako ne i najbitnija stavka u očuvanju naše srpske kulture.

N. F. SAD

Thank you so incredibily much for this opportunity. I have been trying to teach Nick Serbian at home but he was not interested in learning with me. Having Natalija as teacher was much better for him because he had to listen to her! She is WONDERFUL with children and they...