LETNJI KAMP SRPSKOG KAO ZAVIČAJNOG JEZIKA: MLAĐI UZRAST

 

Akademska srpska asocijacija poziva pripadnike srpske dijaspore uzrasta od 12 do 17 godine da se prijave na letnji kamp srpskog kao zavičajnog jezika. Kamp će se održati od 1. 8. 2022.  do 7. 8. 2022. godine u Nišu. Prijava je u toku.

 

 

Letnji kamp srpskog kao zavičajnog jezika predstavlja jedinstvenu priliku da učesnici uče i usavršavaju srpski jezik u jedinoj akreditovanoj školi srpskog kao zavičajnog jezika od strane Agencije za kvalifikacije i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Nakon završetka kampa učesnici će dobiti potvrde o učešću na letnjem kampu. Potvrde izdaje Akademska srpska asocijacija.

Učesnici će pored učenja i usavršavanja srpskog kao zavičajnog jezika moći da se druže sa vršnjacima iz svih krajeva sveta i Srbije, kao i da uče o srpskoj istoriji, kulturi i tradiciji kroz različite radionice (istorijska, folklorna, sportska, radionica starih zanata, itd.), a takođe će se upoznati sa znamenitostima Niša i okoline.

Prijava

Broj mesta je ograničen. Za više informacija možete se obratiti Akademskoj srpskoj asocijaciji na imejl adresu asasocijacija@gmail.com, ili putem Vibera na broj telefona +381 64 2331666.

Svi zainteresovani mogu da popune prijavu direktno na sajtu https://asasocijacija.com/prijava-ucenika-za-letnji-kamp-srpskog-kao-zavicajnog-jezika/ ili da skinu obrazac prijave (koji se nalazi na kraju teksta) i pošalju na imejl: asasocijacija@gmail.com sa naslovom ,,Prijava – letnji kamp”.

PRIJAVA UČESNIKA ZA LETNJI KAMP